Het Algemeen Bestuur heeft de dagelijkse leiding over American Football Bond Nederland. Het bestuur heeft tot doel zich dagelijks in te zetten om een zo hoog mogelijk American footballspelniveau in Nederland te bewerkstelligen, door middel van het opbouwen en onderhouden van een gezonde structuur met gezonde en onafhankelijke clubs. Het AFBN-bestuur zet zich hierbij in voor de promotie van American football in Nederland voor de aanwas van nieuwe leden en de beeldvorming van de sport in de media.

 

Het Bestuur bestaat uit de volgende bestuursleden:

Gian Zandoná Voorzitter   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kathleen van Aken Secretaris 0615669141 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Max de Haas Penningmeester 0622567724 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
René de Jong Bestuurslid Technische Zaken   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
John Mahnen Bestuurslid PR en Marketing 0848732405 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Edwin van den Brink Bestuurslid Verenigingszaken   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Huub Bos Algemeen Bestuurslid   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


In haar werkzaamheden wordt het Bestuur ondersteund door de volgende Commissies:

  • Wedstrijdcommissie                Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Tuchtcommissie
  • Medische Commissie
  • Scheidsrechterscommissie    
  • Ledenadministratie                  Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Webmaster                             

Notulen van bestuursvergadering en die van de ALV zijn bij de secretaris op te vragen.