revealing facebook banner guests 00 1

Inschrijvingen voor AFBN ACADEMY beginnen binnen te stromen!
Wouter van den Boogaard, Head Coach van de Dutch Junior Lions en de AFBN Academy is enthousiast: We zien dat er veel reactie is op de bekendmakingen van onze coaches en ik hoop dat elke jeugdspeler van Nederland aanwezig is op 8 oktober in Tilburg!
Spelers van Amsterdam Crusaders, Groningen Giants, Lelystad Commanders, Flevo Phantoms, Eindhoven Raptors, 010 Trojans, Spijkenisse Scouts, Hilversum Hurricanes en de Tilburg Wolves zien al de meerwaarde van een gezamenlijke training onder leiding van gerenommeerde coaches uit binnen- en buitenland. Ook hebben diverse coaches van de Nederlandse verenigingen zich al aangemeld.
Wil jij ook deze unieke kans niet missen en ben je tussen de 12 en de 19 jaar?
Veel ervaring of geen ervaring, eigen uitrusting of geen eigen uitrusting (cadets). Iedereen kan kosteloos op eigen niveau trainen met gespecialiseerde coaches voor zijn of haar positie.
http://www.dutchjuniorlions.nl/afbn-academy/afbn-academy-tilburg-2017  Schrijf je vandaag nog in voor de Academy!

Om iedereen de aandacht te geven die hij of zij verdient zijn we ook nog op zoek naar position coaches, http://www.dutchjuniorlions.nl/afbn-academy/inschrijven-coaches meld je nu aan!

Vol trots presenteert de AFBN de samenwerking met New York Pizza. Vandaar ook dat u de fantastische welkomst aanbieding vindt onderaan uw entreeticket van 1 juli 2017. U kunt voor slechts €3,99 heerlijke pizza's bestellen!

Deze aanbieding is in heel Nederland geldig bij het afhalen van uw lekkernij.

Wist u dat:

  • Freakin’Fresh pizza’s, pasta’s en hamburgers, gemaakt van verse ingrediënten zonder geur-, kleur-, en smaakstoffen
  • Een ervaren en bewezen succesformule sinds 1993 Makkelijk bestellen, altijd een New York Pizza vestiging in de buurt (meer dan 140 vestigingen in Nederland)
  • De grootste Nederlandse franchiseformule op het gebied van thuisbezorgen en/of afhalen van versbereide, warme pizza’s en pasta’s.

Dit noemen wij nu echt Amerikaans Genieten!

New York Pizza 32

Een zinderende zomer met zinderende finales!

's Ochtends hebben we de Flag Football finales in de aanbieding.

Hierna volgen natuurlijk de:
Runners-Up Bowl: Lelystad Commanders - Den Haag Raiders.
Tulip Bowl: Amsterdam Crusaders - 010 Trojans

Koop nu uw kaarten! Koop hier uw kaarten!

Nederlandse Loterij steunt American Football in 2016 met €21.375! Hierdoor hebben de Dutch Lions mee kunnen doen aan het EK in het Verenigd Koninkrijk en hebben we kunnen investeren in ons ledenadministratie systeem, zodat onze vrijwilligers zich meer kunnen focussen op waar het om gaat. American Football op het veld! De AFBN dankt de Nederlandse Loterij en al haar deelnemers! #NLWINT

Het wapenarsenaal is compleet. De tactieken zijn getest. De manschappen zijn gereed. En dat is nodig! Want op zaterdag 22 april komt de heersend Europees en Duits kampioen, de New Yorker Lions, voor een heuse krachtmeting in de Europese BIG6-battle naar Amsterdam! Maar voor het Europese geweld losbarst is er eerst een Nederlands kampioenschap binnen te halen voor de jeugd.

Kijk even mee naar het programma:

Op zaterdag 15 april 2017 komt de jeugd tackle football competitie tot een climax.

Om 13:00 uur gaan de Amsterdam Crusaders Cadets (U17) het opnemen tegen de Lelystad Commanders.

Om 16:00 uur levert het Cru Jeugd Tackle-team (U19) de strijd om de Dyan Kralt Bowl tegen het bewierookte CSB Eagles team.

Kom allemaal kijken naar deze twee superspannende games op Sportpark Sloten! De Crusaders zorgen voor een gezellige sfeer met muziek, hotdogs, hamburgers en andere lekkere hapjes.

En op zaterdag 22 april is het dan eindelijk zover. Dan zijn vanaf 15:00 uur alle ogen gericht op Sportpark Sloten. In de strijd om de BIG6 European Football League vindt regerend landskampioen Amsterdam Crusaders de New Yorker Lions uit het Duitse Braunschweig tegenover zich. Headcoach Winston Ronde weet dat er heel wat voor nodig is om de gedoodverfde Duitse kampioen en viervoudig Eurobowl- en BIG6-winnaar het hoofd te kunnen bieden. Hij prijst zich daarom gelukkig dat zijn talentvolle eigen kweek is aangevuld met internationale supersterren. Uit alle windstreken zijn ze aan komen waaien: Amerika, Frankrijk, België, Japan, Duitsland en Schotland. De manschappen zijn compleet, ze gaan alles geven.

Het zal voor het publiek verder een originele American football dag worden met muziek, een speaker, food & drinks, kinderentertainment en een heuse halftime-show.

Haalt de 18-voudig Nederlands kampioen op 22 april de eerste BIG6-overwinning binnen? Mis het niet en kom kijken naar ongeëvenaard Europees wapengekletter! Tickets zijn met korting online te koop op onze facebookpagina en website (www.crusaders.nl) en voor de volle prijs op gameday aan de kassa.

Dutch Junior Lions strijden om een plek op het EK

De Dutch Junior Lions (het Nederlands jeugd American Football team voor 17-19 jaar), spelen tijdens het Pinksterweekend een vierlanden toernooi in het Yanmar stadion te Almere. De junior leeuwen verdedigen op 2 en 4 juni de rood, wit blauwe vlag tegen de Nationale teams van Spanje, Duitsland en Zwitserland.

‘Early Bird’ kaarten zijn alleen te koop tijdens de Jeugd Kampioenschappen op 15 april bij de Amsterdam Crusaders.

Tijdens deze jeugdkampioenschappen zijn de passe-partouts te koop voor €10,- per stuk. Deze passe-partouts zijn geldig voor alle wedstrijden van het kwalificatietoernooi. De passe-partouts zullen na 15 april €15,- gaan kosten.