de junior leeuwen in voorbereiding op de Europese kampioenschappen!

De Dutch Junior Lions (DJL) zijn zich aan het voorbereiden op de Europese kampioenschappen. De junior leeuwen en de stafleden werken hard om het team klaar te hebben voor de eerste stap, het vierlanden toernooi in Almere. Hier zal oranje de vlag verdedigen tegen landen als: Spanje, Duitsland en Zwitserland in het Yanmar stadion van Almere City.

Dit is natuurlijk een prachtige ervaring, maar er zijn zeker nog drempels te nemen. Voor veel van deze jonge jongens is het een hard gelach dat ze zelf financieel moeten bijdragen om bij het Nationale team te kunnen spelen. De DJL organisatie probeert altijd de kosten zo laag mogelijk te houden, maar toch is een bijdrage aan logies, vervoer en maaltijden op de trainingskampen en wedstrijden onvermijdelijk. Helaas zijn de bijdragen vanuit de bond binnen onze toch kleine sport begrijpelijk onvoldoende om spelers kosteloos te kunnen stellen. Ook qua uitstraling van het team is nog winst te halen, met als ultieme wens gelijk gekleurde helmen. In het Football is eenheid van het tenue een blijk van discipline en macht, dat uitstraalt op je tegenstander! Maar helaas ook hiervoor geldt dat er geen financiële middelen zijn om dit te realiseren.

Om de droom van deze jongens te ondersteunen en het kampioenschap een mooi randje te geven zou een donatie van uw zijde geweldig zijn! We kunnen u garanderen dat deze jongens zullen vechten als oranje leeuwen om ons trots te maken. Tegelijkertijd zetten we onze mooie sport weer is in het zonnetje en op de kaart.

Bij voorbaat dank! U weet niet half wat dit voor de jongens en onze organisatie betekent!