De Dutch Junior Lions (het Nederlands jeugd American Football team voor 17-19 jaar), spelen een vierlanden toernooi in ons eigen Yanmar stadion. De junior leeuwen verdedigen op 2 en 4 juni de rood, wit blauwe vlag tegen de Nationale teams van Spanje, Duitsland en Zwitserland.

Komt u vrijdag 2 juni en zondag 4 juni ook naar het Yanmar stadion in Almere om onze Nationale Football jeugd te steunen en aan te moedigen? U helpt dan automatisch mee om dit team en onze sport een stapje verder te helpen.

Onze jongens zullen vechten als oranje leeuwen om ons allemaal trots te maken. Koop nu uw tickets!! www.santu.com/afbn

Afgelopen zaterdag 15 April zijn de kampioenschappen Cadets (U17) en Jeugd Tackle (U19) gehouden bij de Amsterdam Crusaders. In de eerste wedstrijd wisten de Amsterdam Crusaders Cadets de wedstrijd tegen de Lelystad Commanders te winnen met een uitslag van 37-14. Meest Waardevolle Speler (MVP) werd Travis Fraser van de Crusaders.

De tweede wedstrijd, de strijd om de Dyan Kralt Bowl, werd gewonnen door de CSB Eagles Eagles. De Eagles versloeg de Crusaders met 22-0. MVP was Eagles quarterback Jairo Faverus.