Skip to main content

Maak kennis met onze gloednieuwe leden van de Raad van Toezicht!

Deze fantastische individuen zullen nauw samenwerken met het AFBN-bestuur en een cruciale rol spelen bij het bieden van toezicht, begeleiding en strategische richting om ervoor te zorgen dat de AFBN effectief en duurzaam blijft functioneren!

Met hun diverse achtergronden en ervaringen brengen deze leden waardevolle inzichten en expertise naar de tafel, waardoor ze een waardevolle aanwinst zijn voor onze organisatie. Samen zullen ze zich inzetten om ervoor te zorgen dat AFBN blijft groeien en bloeien, en blijft voldoen aan de behoeften van de American football-gemeenschap in Nederland.

Maar hun rol beperkt zich niet tot alleen toezicht houden. Deze leden zullen ook fungeren als mentoren en adviseurs voor het AFBN-bestuur, hen ondersteunen bij het nemen van strategische beslissingen en helpen bij het ontwikkelen van langetermijnplannen voor de organisatie.

Kortom, we zijn ontzettend trots en dankbaar voor de toewijding en betrokkenheid van onze nieuwe Raad van Toezicht-leden. Samen zullen we blijven streven naar een sterker en bloeiender American football-landschap in Nederland!