Skip to main content

De nieuwsbrief van Februari 2024 is uit!

Op 25 februari vonden de Dutch Lions tryouts plaats, onder leiding van HC Fred Armstrong en coach Malik Jackson. Het was een groot succes voor zowel onze jeugd als senioren, met een grote groep enthousiaste talenten die deelnamen. Het senioren Dutch Lions team heeft al een thuiswedstrijd gepland tegen Polen, waarschijnlijk in het derde weekend van oktober. De start van de senior tackle competities, de Eredivisie en 1e Divisie, staat ook voor de deur, waarbij een mix van jong talent en ervaren spelers het nieuwe seizoen ingaan.

Voor de flag spelers tussen 13 en 17 jaar is er op 10 maart een GRATIS introductietraining van de Flag Football Academy (FFA) in Utrecht. Deze academy richt zich niet alleen op technische vaardigheden, maar ook op persoonlijke groei. Daarnaast biedt de FFA samenwerking aan voor AFBN-verenigingen, met ervaren coaches die gezamenlijke trainingen willen organiseren op locatie.

Het AFBN-bestuur heeft een verfrissende transformatie ondergaan, met Toine Beljaars als nieuwe Voorzitter, Ans Oosterhuis als a.i. Secretaris/Penningmeester, en Stephan Tuinenburg die zich zal richten op Sport & Ontwikkeling. Hiermee belooft het bestuur een succesvolle koers voor de organisatie, terwijl we afscheid nemen van Maurice en Chantalle, die de AFBN de afgelopen jaren met toewijding hebben gediend.

Het AFBN is nog steeds op zoek naar nieuwe leden voor het bestuur en verschillende commissies. Als jij geïnteresseerd bent om deel uit te maken van een geweldig team dat zich inzet voor American football in Nederland, meld je dan vandaag nog aan!

Voor meer details, lees de volledige nieuwsbrief hieronder!

Nieuwsbrief AFBN Feb 2024