Skip to main content

Kom zaterdag 6 en zondag 7 juli naar het Tulip Bowl XXXVIII 2024 Weekend! Het weekend van de Nederlandse Kampioenschappen American Football gehost door American Football Club Lightning Leiden. In dit weekend vinden finales plaats van zowel de AFBN Eerste divisie, AFBN Eredivisie en de WFL (dames) American Football. Met als extra bonus een toffe jeugdwedstrijd waarover later meer bekend wordt gemaakt.

Wacht niet langer en koop je tickets op: https://shop.twelveticketing.eu/event/tulipbowl-2024-f9i0og

Dit jaar kent de Tulip Bowl een stevig gevuld programma met een heuse tailgate party, pre-game shows, half time shows en een post-game party op beide dagen! Iedere dag vermaak in de vorm van onder andere een toffe pop-rockband, marching band, cheerleaders en een DJ.

Kom lekker op tijd naar Lightning Leiden en dans op de deuntjes van de DJ, drink een lekker drankje, spring op het springkussen, kom spijkerbroek hangen of doe mee aan een van de andere activiteiten! Score je merchandise in de shop of geniet van een heerlijke hamburger, crispy chicken strips of andere Amerikaanse lekkernijen. Kortom, there’s more than just Football!

             

Voor meer informatie en het volledige programma check je www.lightningleiden.nl. We zien je graag op 6 & 7 juli in Leiden!

Locatie: https://maps.app.goo.gl/tiPcn7RKJmtbWY9y7?g_st=iw