Skip to main content

De AFBN is trots op haar langdurige samenwerking met de WFA. Hier zijn meer interessante feiten over de WFA die je moet weten! 

NFL Alumni en WFA bundelen hun krachten om de gemeenschap, kinderen en speelsters te ondersteunen. Met pensioen gegane speelsters van de WFA worden geëerd als Pro Football Legends, waarbij ze steun ontvangen om hun loopbaan na het football te ondersteunen.

 

Het Pro Football Hall of Fame eert jaarlijks het WFA National Championship Team door hen tentoon te stellen in het museum.

 

  WFA International streeft naar de wereldwijde expansie van women’s tackle football. Het omvat nu onder andere landen zoals Colombia, Mexico, Marokko en Nederland.

 

  Leilani Caamal, een opvallende speelster in zowel de WFA als in college flag football, kreeg erkenning als de Game One/Adidas Scholar Athlete Player of the Week. Ze toonde haar vaardigheden als een freshman linebacker uit Denver, tijdens de 75-0 overwinning van de Ottawa University op Cottey College.

 

   Haley Van Voorhis, voormalig speelster van de WFA DC Divas, schreef geschiedenis als een van de eerste vrouwen die een positie anders dan kicker speelde in een NCAA footballwedstrijd. Ze behaalde deze mijlpaal als safety voor de Shenandoah University Hornets op 23 september 2023.

 

 

Wees onderdeel van het grootste globale vrouwelijke footballmoment!

Ons WFA Europe-evenement is niet zomaar een kamp; het is een kans om te leren van de besten en tegelijkertijd spannende nieuwe kansen te creëren voor jezelf in de wereld van American football.

Blijf op de hoogte van het evenement, er komt nog veel meer informatie. Wacht niet langer en meld je nu aan! ⬇️

https://forms.gle/3CngP8xfn3tNJxku8