Skip to main content

Voor alle American football vrouwen!

Het moment waar we allemaal op hebben gewacht is eindelijk hier! We brengen de VS naar Europa! Hier is je kans om de beste vrouwelijke footballers ter wereld te ontmoeten, van hen te leren en wie weet, zelfs opgepikt te worden door een WFA-team.

En dat is nog niet alles! Dit evenement markeert ook de start van onze eigen Nederlandse vrouwen-tackle football competitie, allemaal dankzij onze goede samenwerking met de WFA.

Noteer het in je agenda:

WANNEER? 13-15 september

WAAR? Nationaal Sportcentrum Papendal, Nederland (1 uur van Amsterdam vandaan!)

 

 

Wat staat er op de planning? Een episch 3-daags football-festijn voor alle meiden en vrouwen die gek zijn op American football of die gewoon willen proeven van de football-wereld. Van pro’s tot beginners, van jong tot oud: iedereen is welkom! Bereid je voor op een weekend vol met clinics, een All-Star wedstrijd op zondag met power-ladies van over de hele wereld, een afterparty, en nog veel meer!

Wil je zeker zijn van je plek? Registreer je dan snel via deze link: [registratielink]. En oh, vergeet niet om daarna je ticket te scoren: [ticketlink].

Hou ook het facebook event in de gaten voorupdates en meer informatie! [FacebookEvent]

En maak je geen zorgen, met de ALL-INCLUSIVE pakketten is alles geregeld – hotel, eten, toegang tot het event, een knallende afterparty, een shirt voor de All-Star spelers, en nog wat leuke goodies!

Heb je vragen? Mail ons op: communicatie@afbn.nl. En blijf tuned voor meer updates!

 

Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan en laten we geschiedenis schrijven!