Skip to main content

Happy International Women’s Day!

Vandaag is een dag om alle geweldige vrouwen te vieren, met een speciale nadruk op degenen die schitteren in het American football. Onze vrouwelijke atleten zijn ware krachtpatsers en verdienen alle lof. We zetten de schijnwerpers op de pioniers, vernieuwers en kampioenen van het American football.

In september organiseren we een uniek evenement, speciaal voor vrouwen, door vrouwen! Het belooft een dag vol inspiratie en empowerment te worden, waar je je kunt onderdompelen in een wereld waar vrouwen schitteren als nooit tevoren.

Je zult de kans krijgen om in contact te komen met de meest elite vrouwelijke spelers van over de hele wereld, en gecoacht te worden door ervaren coaches die je spel naar nieuwe hoogten zullen tillen. Daarnaast kun je ook de eigenaren van de WFA persoonlijk ontmoeten!

Blijf op de hoogte terwijl we de line-up van spelers, coaches en game-changers onthullen die aan ons evenement zullen deelnemen.

We zullen je ook meer informatie geven over de WFA, een competitie die blijft groeien en kansen biedt voor vrouwen om hun talent te laten zien.

Zet het alvast in je agenda, want deze september staat helemaal in het teken van JOU, de onverschrokken vrouwen van het American footballveld!

 

Vul het registratieformulier in (https://forms.gle/XAaBCqfLGe1eTCuu5) en koop je ticket via de Eventix ticketwinkel (of neem contact met ons op voor betalingsregelingen via femalefootballevent@afbn.nl).

 

We kijken er naar uit om je daar te zien en samen geweldige dagen te beleven!