Skip to main content

Deze fantastische groep vrouwen heeft zich verenigd om de AFBN te ondersteunen bij het begeleiden en koesteren van de vrouwelijke kant van football. Ze zullen een essentiële rol spelen bij het opzetten en bevorderen van onze exclusieve vrouwelijke tackle league, waardoor we een nieuwe dimensie van empowerment kunnen verkennen en omarmen in de sportwereld!

Ons WFA X AFBN alleen voor vrouwen evenement staat gepland voor september en zal een belangrijke mijlpaal markeren: de officiële lancering van een compleet vrouwelijke AFBN league. Met veel enthousiasme kijken we uit naar het zien van al onze Nederlandse football dames (en nieuwkomers!) die deel zullen nemen aan dit evenement. Bovendien hopen we tal van teams te verwelkomen die bereid zijn om deze herfst deel te nemen aan onze competitie, waardoor een gezonde en bloeiende vrouwenfootballgemeenschap wordt gecreëerd die de grenzen van de sport zal verleggen en nieuwe talenten zal ontdekken.

Spannende tijden liggen in het verschiet voor football in Nederland! Met de steun van ons toegewijde comité en de groeiende betrokkenheid van vrouwelijke atleten, zullen we de sport naar nieuwe hoogten tillen en een blijvende impact creëren voor de toekomstige generaties.

Voor vragen, suggesties of gewoon een praatje, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen en te luisteren naar onze gemeenschap!