Skip to main content

De laatste AFBN Eredivisie speelronde voor de winterstop vindt aanstaande zondag plaats. De Lelystad Commanders treffen de Falcons in Arnhem.

,,We zijn op weg naar de play-offs denk ik’’ begint Martin Doomen, HC van de Arnhem Falcons, vol vertrouwen. Niet vreemd, want de 2-1 Falcons staan stevig tweede in Groep A van de Eredivisie. ,,We hebben goede zaken gedaan met twee overwinningen in onze eigen poule.” De volledige voorbeschouwing is te lezen op de site van Gridiron.

Andere wedstrijden dit speelweekeinde zijn het duel tussen Groningen Giants en Hilversum Hurricanes in het Hoge Noorden. Hilversum speelt deze wedstrijd zonder quarterback Maurice Tielen, die de afgelopen wedstrijd geblesseerd raakte. Zijn blessure lijkt echter mee te vallen, zo valt hier te lezen.

De Amsterdam Panthers spelen op eigen terrein tegen de 010 Trojans, terwijl het andere duel in Amsterdam is afgelast. Flevo Phantoms kan vanwege een aantal coronabesmettingen niet afreizen naar de hoofdstad. Het duel wordt verplaatst.

Foto: Digishotspro