Skip to main content

Nu de zomerstop voorbij is, gaan de Dutch Lions weer van start met de Open Trainingen voor de jeugd teams. De eerst volgende zal plaatsvinden op Zaterdag 22 Oktober 2022 in Den Haag. Er gaan ook nog data in November, December en Januari gepland worden, waarvan de verenigingen zo snel mogelijk op de hoogte worden gesteld.

De locatie is via deze link te vinden: https://goo.gl/maps/td3RusUyHGmQ2yLS6

De trainingen staan open voor heren geboren na 01.01.2005, en ook voor dames geboren na 01.01.2007. De EFAF heeft het aanstaande Europees Kampioenschap U15 in 2023 namelijk ook open gesteld voor mixed teams, dus de dames kunnen ook geselecteerd worden!

We zullen om 09:30 beginnen en rond 11:30 eindigen, en we vragen iedereen om om 09:00 aanwezig te zijn. Op die manier heeft iedereen genoeg tijd om zich om te kleden en op tijd op het veld te staan. Spelers kunnen zich op locatie inschrijven en moeten een geldig identiteits bewijs overleggen. Cleats en broeken zonder zakken zijn verplicht. We vragen de spelers ook flags mee te nemen, indien dit niet mogelijk is kan de speler een leenset krijgen voor de training.

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, stuur dan gerust even een mail terug.

Met sportieve groeten,

Jeroen Peeperkorn
Team Manager Dutch Lions Flag Football
E: flagfootball-tm@afbn.nl